• bout2

Hangzhou Demarui outdoor Produk Co., Ltd. téh produsén sarta éksportir of outdoor & moro parabot nu diadegkeun dina 2011, boga pangalaman euyeub dina bisnis ieu. Pabrik urang nyertakeun 5000 aréa, teras produk urang kaasup runtuyan kamuflase (ghillie jas / pakean kamuflase, calana panjang, sarung, cap, topeng, tiung, cloak, kantong / ransel), kamuflase net, tenda, kutang taktis jeung saterusna.


WhatsApp Online Chat!